Boodschappen 4 personen: 4 kalfsschnitzels, 150 gr blue d’Auvergne, 100 gr geraspte kaas, 10 gepelde walnoten, 150 gr crème, 3 eetl port, nootmuskaat, zout, peper, 16 kleine prikkers. voor de aardappelpannenkoeken: 500 gr aardappelen, 50 gr bloem, 4 eieren, beetje crème, zout en peper,
Bereiding: schil de aardappelen en kook ze gaar. pureer ze en voeg de bloem, de eieren en een beetje crême toe. nootmuskaat en peper en zout en zet apart.
meng de blauwe kaas met de noten en geraspte kaas, voeg een beetje zout en peper toe. Verdeel het mengsel over de schnitzels en vouw ze dicht. Prik ze vast met de houten prikkers. Bak ze op een niet te hoog vuur. Bak ondertussen in een pan met een beetje boter de aardappelpannenkoeken. Maak met een lepen ronde vormpjes, ongeveer 3 a 4 pp. Voeg port, zout, peper en crème toe aan de schnitzels .