Boodschappen: Grote bloemkool, blikje ontvelde tomaten, melk, kaas, bloem, boter, ui, knoflook, Cayennepepr/sambal, peper en zout, cheddarkaas,parmezaanse kaas.
Kook de bloemkool in zout water bijna gaar. Smelt de boter in een pan en bak een klein gesneden ui met knoflook. Voeg een 300 gram ontvelde tomaten toe ( tomaten in heet water laten schrikken en afpellen). Voor de kaassaus: smelt boter in een pan doe er bloem bij en roer geleidelijk de melk bij het mengsel .Blijf roeren en breng telkens even aan de kook. Een bechamelsaus. Voeg hier de 150 gram cheddarkaas en peper en zout aan toe. Om het pittig te maken wat Cayennepeper of sambal. Doe de bloemkool in een ovenvaste schaal giet er eerst het tomatenmengesel en daarna de kaassaus over. Zet de schaal nog 10 minuten in een oven van 180 graden. Voor het opdienen parmezaanse kaas erover strooien.
good site obyjla