Boodschappen: rosbief van ongeveer 700 tot 800 gram, blauwe kaas (blue d’Auvergne), rauwe ham(parmezaanse), peper, zout, basilicum en oregano; voor de saus: gerookte spekjes, ui, paprika en blikje gepelde tomaten.
Het lievelingsgerecht van Wouter:
Een rosbief van 800 gram open snijden en peperen en zouten, kruiden met basilicum en oregano, daarna vullen met parmezaanse ham en blauwe kaas. De rosbief dicht maken met prikkers en rondom snel bruin bakken, vervolgens in een ovenschaal met olijfolie, en in een oven van 220 graden 20 minuten garen. Regelmatig overgieten met de olie uit de schaal.
De saus: bak een ui en knoflook met gerookte spekjes bruin, voeg parika en gepelde ( of gepureerde)tomaten toe en kruid de saus met peper en zout. Even gaar laten worden. Als de rosbief klaar is deze in dunne plakken snijden en de saus over het vlees gieten.