boodschappen voor 4 personen: een half pak penna, 2 kipfilets, verse stronkjes brocoli, 1 ui, olijfolie, klein pakje slagroom, appel, bloem, kerriepoeder, sherry, bouillontabletje, peper en zout, geraspte parmezaanse kaas.
Kook de penna 2 minuten minder dan aangegeven. Kook de brocoli over in water met zout en giet ze meteen af.De kip in kleine blokjes snijden, kruiden met peper, zout, kerriepoeder en met de ui in de olijfolie bakken. Maak de kerriesaus: boter in de pan smelten en een eetlepel bloem toevoegen, daarna onder voortdurend roeren beetje bij beetje water toevoegen tot hij “yochurtdik” is. Bouillontabletje, scheut sherry, fijn gesneden appel en wat room toevoegen en daarna even doorwarmen . In een grote ovenschotel net als lasagna lagen maken met penna, kip en brocoli en saus. 20 minuten in de oven op 200 graden. Voor het serveren geraspte kaas erover strooien.